delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Recovery Rounds

Recovery Rounds

RECOVERY ROUNDS
UNDE SE ÎNTÂLNEȘTE RAD CU YOGA MEDICINE

Recovery Rounds a fost creat de experții de la RAD și Yoga Medicine. Este un produs mai moale, care printr-o atingere blândă poate revitaliza fascia, obținând astfel țesuturi flexibile. Rezultatele științifice au scos în evidență cât de important este hidratarea fasciei din punct de vedere al sănătății țesuturilor. De aceea am vrut să completăm gama noastră de produse cu un instrument de masaj mai puțin dur, multifuncțional, ideal pentru recuperare.


135.00 RON

“Dacă doriți o mai bună recuperare a țesuturilor, menținerea sau creșterea mobilității, lucru cu durere sau febră musculară, credem că veți simți diferența prin lucrul cu noua noastră minge de recuperare.”

Tiffany Cruikshank
Fondatorul Yoga Medicine

  • PUȚINĂ RECUPERARE ȘI RELAXARE RAD
    Comparând RAD Roller, detunător de tensiune la comprimare, cu Recovery rounds, cel din urmă este un masaj suedez relaxant. Aceste instrumente extrem de versatile reduc volumul de presiune pentru a promova calmul în mintea dvs. și în sistemul nervos parasimpatic, care controlează acțiunile involuntare, precum digestia. Vă va place să folosiți aceste mingiuțe pe gât, spate, șolduri, umeri ... aproape oriunde puteți folosi pentru o atingere relaxantă.
  • SFINTE HIDRATARE!
    Fascia este țesutul subțire, care înconjoară și conectează mușchii, și o mare parte din ea este alcătuită din apă. Când fascia dvs. este încordată și restrânsă, e ca un burete uscat: nu se poate mișca bine, și vestea proastă este că astfel nici dvs. Fascia are nevoie de hidratare, așa că mingile noastre de recuperare vă frământă ușor fascia pentru a o face să "curgă". Utilizarea lor zilnică încurajează pomparea liberă al apei și a fluidelor prin corpul dvs.
  • MINGI CU NERVI
    Cercetările arată că rularea musculaturii poate avea mai mult decât efect fizic. Aceasta fiind de asemenea și neurologic. Pe măsură ce vă rulați, treziți receptorii nervilor din mușchii dvs. și prietenii noștri de la Yoga Medicine au observat că aceștia pot obține aceleași rezultate cu instrumente mai moi. Mingile noastre de recuperare sunt realizate din silicon moale (gândiți-vă la densitatea unei mingi de tenis) pentru a vă trezi ușor țesuturile și pentru a crea conștientizarea țesuturilor dvs. fără a le tulbura.

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii
Webpushr