delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Rad Atom

RAD ATOM
ELIBERARE 360°

RAD Atom se poate folosi pe aproape tot corpul. Cu dimensiunile sale versatile și fermitatea potrivită, deservește controlul adecvat pentru terapie. Este perfect pentru eliberarea umerilor, feselor și adductorilor. Această capodoperă inovativă funcționează în două moduri: folosiți-o separat pentru rulare obișnuită sau împreună cu RAD Rod, prin introducerea unui capăt în gaura centrală a mingii, astfel creați un instrument de forfecare cu stil, care relaxează mușchii încordați pe comandă.


195.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 3 produse în stoc.
Image 3

RAD ATOM

Când nu aveți nevoie neapărat de precizia RAD Roller-ului sau RAD Rounds-ului, însă aveți nevoie de un instrument care poate să exercite o presiune și o eliberare de înaltă calitate la nivelul grupurilor musculare mai mari, cum ar fi fesele sau șoldurile, alegeți RAD Atom. Folosiți-o cu RAD Rod pentru controlul presiunii și pentru un masaj mai profund.
Material: ABS și polimer.
Culoare: albastru
Mărime: 11 cm
Greutate: 0,54 kg
Instrucțiunile de utilizare cu exerciții le găsiți în cutie.

“RAD Atom este instrumentul meu preferat, pentru că îmi pot elibera șoldurile după o zi grea de antrenament sau o zi lungă pe munte."

Roger Allen
hegyitúra rajongó

Descarcă instrucțiunile de utilizare

  • MĂRIMEA CONTEAZĂ
    Când vă gândiți la eliberarea punctuală, probabil vă amintiți de niște instrumente mici cu care puteți face automasaj chiar și în locurile cele mai greu accesibile. Dacă aveți nevoie de compresie, o rolă voluminoasă de spumă ar putea fi primul dvs. imagine. RAD Atom este mijlocul de aur între aceste variante. E suficient de mare și suficient de puternică pentru a relaxa tensiunea în zone greu de accesat, cum ar fi interiorul umărului, zona șoldului și a trapezilor, dar cu o suprafață mai mică și, prin urmare, o compresie mai mare - decât o rolă de spumă. Acest instrument este atât de RAD, că vei dori să ieși cu ea în fiecare zi.
  • A SE STĂPÂNI
  • Așteptați până când RAD Atom va pune mâna pe dvs. Textura exterioară este făcută în așa fel ca să vă agățe pielea, fără a fi prea lipicios sau alunecos. Această acțiune echilibrată de prindere este o forță de forfecare a țesuturilor fibroase în timp ce lucrați pentru a comprima mușchii aflate dedesubt. Bonus: canelurile ridicate încurajează mișcarea ușoară și distorsiunea delicată a țesutului muscular pe măsură ce vă rulați.
  • ATAC DIN TOATE DIRECȚIILE
    Surprize, surprize! RAD Atom este rotund cu un motiv bine definit. Când vă uitați la mușchii sub microscop, ei sunt de fapt mai mult formațiuni spațiale, decât liniare. Ca urmare, veți obține tensiune fascială în orice direcție posibilă. Cu un instrument sferic, cum ar fi RAD Atom (mai ales când este asociat cu RAD Rod), puteți să vă direcționați presiunea în 360 de grade, "derutând" țesutul să se deschidă atacându-l din toate unghiurile.

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr