delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
RAD Axle

RAD Axle

RAD AXLE
ROLA DE MASAJ

Rolele de spumă din zilele noastre sunt obosite de tehnologie: fie sunt prea moi, prea dure, prea lungi sau prea ciudate. RAD Axle pune capăt rulării învechite și redefinește viitorul acestuia. Această inovație pentru elongarea coloanei vertebrale, pentru legănarea picioarelor, combină forma modernă cu multifuncționalitate pentru a vă oferi exact ceea ce lipsește mușchilor dvs.


315.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 4 produse în stoc.

“AXLE este o rolă de spumă reproiectată de la bază. Am ascultat feedback-ul dvs. și am fabricat o nouă specie de role. Știm că o veți plăcea.”

Tiffany Cruikshank
Fondator RAD și Designer Axle


  • COPILUL S-A ÎNTORS
    În cele din urmă, o rolă de spumă care a fost construit literalmente pentru spate. RAD Axle se mândrește cu un diametru mai mare decât rolele de spumă standarde, pentru a maximaliza extensia coloanei vertebrale și a deschide pieptul nebunește. Și unde alte role de spumă sunt plane (de asemenea: plictisitor), RAD Axle oferă o scobitură largă în mijloc pentru (1) a lua presiunea de pe coloana vertebrală și (2) vă oferă unghiul de care aveți nevoie pentru alte locuri favorite de rulare, ca tractul iliotibial, coapsa și spatele umărului.
  • MIEZ TARE. ATINGERE DELICATĂ
    Rolele de spumă uzate, deformate, sunt o crimă, iar opțiunile tari ca piatra, sunt o durere. Literalmente. RAD Axle împerechează un miez din material plastic ABS robust și stabilizator, cu o suprafață confortabilă de spumă EVA pentru a oferi ideala între. Spuma spongieră este mai puțin intensă decât alte produse RAD, deci este un dispozitiv de încălzire ucigașă și este foarte bun pentru începători. Cu toate acestea, miezul interior gol este rigid și durabil pentru a se menține utilizare după utilizare, chiar și sub presiune.
  • ROLA NUMAI BUNĂ
    Nu prea mare. Nu prea mic. La 36 cm, RAD Axle oferă lungimea de care aveți nevoie și nimic din excesul pe care nu îl doriți. Majoritatea rolelor de spumă este de 56cm, 91cm sau chiar și 127cm, ceea ce nu este doar obstructiv pentru a fi depozitat în casa dvs., dar este și foarte greu să lucrați cu el. RAD Axle este dimensionată pentru o utilizare ușoară și eficientă, separat sau cu un prieten (împerecheați cu RAD Rod pentru a crea o unealtă de rulare care să elibereze fascia)..

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii
Webpushr