delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

ECHIPA

B2PROFIZIO HEZ S.R.L.

B2PROFIZIO HEZ S.R.L. este singurul distribuitor român al produselor RAD. Suntem convinşi că produsele RAD sunt cele mai bune, cu o garanţie pe viaţă şi o echipă profesionistă de asistenţă pentru clienţi, susţinută de fizioterapeut, oferind o alternativă atractivă față de alte produse similare. Dacă împărtăşești această opinie şi dorești să fii partenerul nostru, contactează-ne prin telefon sau prin e-mail.

Conform experienţei noastre, produsele RAD ies în evidenţă față de alte role de masaj SMR.

Printre fondatorii B2PROFIZIO HEZ S.R.L. avem un sportiv de performanță, un fizioterapeut şi o persoană care lucrează de ani de zile la birou. Din acest punct de vedere, noi chiar vedem produsele RAD din mai multe aspecte. De exemplu, pentru un sportiv e important faptul că un RAD Roller încape cu uşurinţă în buzunar şi poate fi de ajutor în creșterea mobilității, în ameliorarea durerilor sau în prescurtarea timpului de regenerare după antrenament. Pentru cei care lucrează la birou, este eficient pentru a elibera mușchile încordate. Si, nu în ultimul rând, pentru un fizioterapeut instrumentele RAD sunt foarte utile la pacienţi, care au diferite dureri.

Dacă aveți întrebări contactati-ne: profiziohez@gmail.com sau +40743447546, ori pe Facebook: RadRollerRomania .

Sistemul de valori RADImage 171RAD ROLLER LLC.

Scurta istorie a partenerului nostru american:

Povestea RAD Roller LLC. a început în oraşul american Boulder în statul Colorado.

Primul produs, RAD Roller normal a fost dezvoltat de Mike Mallory un inginer biomecanic şi de Dan McIntosh triatlonist profesionist. Aceşti doi inventatori au creat ceva nou. Înainte să fie creat produsul Rad Roller, nu a existat nici un dispozitiv de masaj pe piaţă care ar putea crea un astfel de succes în mobilizarea musculară, fără a provoca presiune dureroasă sau leziuni la oase, gât sau spate. Acest design în curs de brevetare în curând a devenit disponibil în 3 duritate diferită. Succesul acestui produs i-a încurajat să creeze o întreagă linie de produse RAD.

Dispozitivele RAD pentru masaj și mobilizare sunt unice, inspirate de mișcarea umană și disponibile tuturor.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr