delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
NEURO BALL

NEURO BALL

Noul Neuro Ball folosește tehnologia inovatoare Naboso® pentru a stimula mii de nervi din picioare și mâini, revigorând mușchii adânci ai corpului nostru. Datorită designului său unic și a versatilității extraordinare, este partenerul ideal pentru activarea mușchilor. Neuro Ball îți arată cât de multă tensiune se ascunde în picioare, mâini și, stimulând aceste zone, te ajută să obții o relaxare maximă.


120.00 RON


Image 181

Pentru Mâini și picioare

Neuro Ball a fost creat pentru a stimula nervii atât pe talpă, cât și pe palma mâinii tale. Prin stimularea nervilor din aceste zone cu sute de conuri mici, trimiți un semnal sistemului tău nervos pentru a activa mușchii adânci și stabilizatori.

Tehnologia Naboso®

Aflat în așteptare a brevetului, tehnologia Naboso pe scurt înseamnă: dacă reactivăm baza, adică legătura dintre picioare și pământ, putem construi un puternic sistem nervos-muscular care trezește legătura dintre creier și corp. Acest lucru are ca rezultat îmbunătățirea imediată a posturii, a simțului echilibrului și a mersului.

Design All-in One

Neuro Ball poate fi utilizat cu tehnica tradițională cu role, dar poate fi folosită și în perechi pentru exerciții statice, o dată pe ambele picioare sau pe mâini. În plus, aveți și un Micro Round care este ascuns în interior!

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr