delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Image 1

EFECTUL RAD

EFECTUL RAD

„E CA ATINGEREA UMANĂ.”


Toată lumea ştie că terapia de masaj are un efect benefic asupra organismului şi a sufletului.

RAD Roller se află în plin proces de brevetare și întreaga linie de RAD a fost conceput pentru a imita mâna unui terapeut.

Produsele noastre oferă masaj de înaltă precizie şi relaxare musculară. Instrumentele noastre ajută să scăpați de substanţele nocive, acumulate în ţesuturile moi. Aplicarea lor ajută la formarea şi menţinerea formei naturale a coloanei vertebrale şi de a realiza o postură mai bună. Atunci când este utilizat în mod regulat, puteţi restabili întreaga gamă posibilă de mişcare a corpului. Îl puteți folosi pe spate, la birou, pe coapsă și la sala de fitness, pe gât dar și în mașină, pe antebraț și acasă. E mic, precis, portabil.

ADEVĂRURI DESPRE RAD

In decursul vieții 85% dintre oameni au parte cel puţin o dată de dureri grave de spate.

 • Image 19Elimină rigiditatea musculară.
 • Image 23Te scapă de reziduurile și toxinele acumulate.
 • Image 6Puteți evita durerile musculare.
 • Image 24Îmbunătățește fluxul de sânge.
 • Image 13Ajută la relaxare.
 • Image 15Deblochează nodurile musculare.
 • Image 10Auto-vindecare a organismului.
 • Image 3Mobilizează articulaţiile


 • CE ESTE FASCIA?
  Fascia este cel mai important ţesut din corpul nostru! Fascia este un ţesut conjunctiv, aşa cum sunt multe ţesuturi conjunctive în corpul nostru – adică muşchi, vase de sânge, nervi, etc – doar că apărând atât de devreme în dezvoltarea corpului uman, îmbracă toate celelalte structuri din corpul nostru. Fascia este un corp întreg, un strat de tesut. În cazul în care acest ţesut nu este în măsură să se mişte în mod corespunzător, acesta va provoca dureri. Produsele RAD ajută să reactiveze mișcarea corporală. Produsele noastre sunt dezvoltate în aşa fel încât mușchii pot fi furnizate nu numai într-o linie dreaptă (aşa se face în stretch tradiţionale), dar, de asemenea, în zona de relaxare de precizie: este exact şi este atât de profund Este foarte eficient în eliberarea şi aducerea stratul fascial înapoi în mişcare. Din toate direcţiile! Acesta este vârful de masaj myofascial!
 • LIBERTATEA MIȘCĂRII!
  Asta e misiunea noastră. Cu instrumentele noastre de calitate superioară şi cele mai recente rezultate ale cercetării, veţi putea să vă eliberaţi muşchii până la o adâncime pe care nu aţi gândit-o până acum. Creşte raza de mişcare a articulaţiilor, elimina durerile din cauza tensiunii musculare, scurteaza timpul de regenerare şi mult mai mult. Alege instrumentele care se potrivesc cel mai bine obiectivelor tale.
 • FAȚĂ DE ALȚII ...
  Produsele noastre sunt revoluționare. Toată gama RAD s-a dezvoltat datorită unor experți biomecanici și sportivi profesioniști. Alte dispozitive de masaj decât RAD se distrug rapid, în schimb produsele RAD mențin calitatea impecabilă chiar și lângă o utilizare continuă. Efectul RAD nu poate fi copiată. Atâta timp cât unii lucrează cu materiale ieftine, produsele RAD sunt fabricate din materiale sigure și de înaltă calitate pentru a obține rezultate formidabile. Nu alegeți imitații, alegeți RAD!

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Avantajele RAD

 • Image 96
  ÎNTINDERE
  Stimulează și eliberează mușchii să-ți facă mai eficiente exercițiile de stretching obișnuite.
 • Image 118
  PĂSTREAZĂ TOATE LA LOC
  Cea mai bună soluție pentru efectele gravitației este poziția corectă ... și te simți mai bine în pielea ta.
 • Image 102
  DETOXIFIERE
  Corpul nostru este de 2/3 apă. Mușchii funcționează ca o pompă care pompează constant în corp. Mușchii nu sunt pompe eficiente. Prin menținerea liberă a fasciculului, promovați indirect circulația, astfel încât materialele reziduale acumulate să fie mai ușor eliminate.
 • Image 119
  REDUCE EPUIZAREA
  Folosind produsele noastre, puteți scurta timpul de regenerare post-antrenament.
 • Image 80
  REDUCE PERICOLUL DE ACCIDENTARE
  Anvelopa autovehiculului nu este uzată uniform când șasiul nu este setat corect. Este la fel cu glezna, genunchiul, șoldul, spatele și umerii.
 • Image 36
  FII MAI LIBER
  Creșteți capacitatea organismului de a se adapta mai bine schimbărilor și provocărilor.

RAD VS. Cilindrii de masaj tradițional

Care este diferența dintre rolele de spumă și produsele RAD? Design-ul impecabil. Instrumentele noastre au fost realizate luând în considerare structurile anatomice pentru a obține cea mai eficientă experiență SMR posibilă. Pentru succes aveți nevoie de instrumente profesionale performante, pentru atingerea acestuia vă recomandăm RAD.

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr