delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Rad Kit

Rad Kit


KIT-URI RAD
PACHETE PENTRU ATINGEREA OBIECTIVELOR

Dispozitivele noastre de înaltă calitate sunt disponibile și separat, însă există anumite combinații care sunt extrem de eficiente împreună. Vă prezentăm mai jos recomandările noastre. Desigur prin cumpărarea unui pachet puteți economisi.


 • Rad Point Release Kit

  Acest pachet conține un RAD Roller, un RAD Rounds și un RAD Block, care funcționează nu numai ca dispozitiv pentru depozitare, ci puteți folosi pentru ușurarea exercițiilor sau pentru eliberarea locurilor greu accesibile! Dacă doriți un pachet complet pentru lupta împotriva punctelor dureroase, acesta este cea mai potrivită!

  344.00 RON

 • Rad Flushing Kit

  Eliberați-vă musculatura de toxinele acumulate! Creșteți circulația sanguină în țesuturi! Masați-vă cu instrumentele noastre proiectate pentru atingerea acestor scopuri: cu RAD Helix și RAD Rod. Sunt super eficiente și separat, însă dacă introduceți Rod-ul prin mijlocul Helix-ului, primiți o armă nouă în arsenalul dvs., cu care puteți grăbi regenerarea țesuturilor. Pachetul conține RAD Helix și RAD Rod.

  420.00 RON

 • Rad All-In Kit

  Un singur produs RAD e super. Dacă le combinați produsele între ele e și mai fain. Dacă aveți la dispoziție toată familia e...RAD! Cu o asemenea achiziție puteți spune că v-ați pregătit pentru orice punct dureros sau disfuncție articulară/musculară. Vă puteți elibera toată raza de mișcare și o puteți menține. Puteți corecta postura sau vă puteți masa cu un Rounds încălzit. Totul la un preț atractiv. Pachetul conține RAD Helix, RAD Rod, RAD Roller, RAD Rounds și RAD Block.

  748.00 RON


”În timpul conducerii elicopterului mi s-a instalat o tensiune musculară la nivelul gâtului și umărului. Instrumentele RAD s-au luptat cu ambele locuri problematice, așa că mă pot antrena mai mult și mai puternic."


CWO. Emily King
pilot Chinook, Armata Americană

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr