delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Rad Rod

Rad Rod

RAD ROD
DISPOZITIVUL PENTRU MASAJ UNIFORM ȘI CONTROLAT

RAD Rod poate să exercite presiune ghidată în zona vizată ca nimic altceva, mulțumit miezului din oțel, care este acoperit cu un material moale. Designul subțire minimizează suprafața, astfel încât să puteți regla presiunea fără durere, chiar și în zonele osoase cum ar fi zona tibială anterioară. Asta înseamnă că mușchii rigizi și toxinele se pot urmări mai bine, deoarece această bară asigură eliberare concentrată și descărcare maximă în modul în care numai RAD poate.


210.00 RON

“Alegerea cea mai bună după o alergare ucigașă sau mers pe bicicletă drum lung este folosirea RAD Rod-ului.”

Mafer Gonzalez
triatlonist profesional

  • SUBȚIRIME
    Spre deosebire de multe alte dispozitive pentru automasaj în stil baston, RAD Rod păstrează lucrurile simple. Texturi înfricoșătoare, componente mobile și forme ciudate nu sunt genul nostru. Design-ul minimalist reflectă recunoașterea rațională că: un diametru subțire oferă o suprafață mai mică și deci o presiune mai mare în punctul vizat, plus capacitatea de a lucra cu precizie în spații mici, greu accesibile.
  • INIMĂ DE OȚEL
    Eliberare la cerere este denumit jocul cu RAD Rod. Miezul lui din oțel inoxidabil vă oferă control la orice nivel de intensitate dorită. Utilizare după utilizare, RAD Rod domnește mai presus de toate alternativele subțiri și flexibile, pentru că nu se îndoaie, nu se rupe sau nu se comprimă. Această construcție robustă vă împuternicește să dominați zonele cu țesut voluminos (gândiți-vă la hamstring și cvadriceps), sau puteți lua ușor și să îl folosiți la zone obișnuite, cum ar fi gambele, spatele și tractul iliotibial. Încercați-l și veți vedea: oțelul inflexibil este egal cu acțiunea intensă a rulării musculare, drept eliberator.
  • ATINGERE BLÂNDĂ
    Doar pentru că RAD Rod este din oțel nu înseamnă că nu are, de asemenea o parte sensibilă. Fiecare RAD Rod este învelit de un strat subțire, în 360 de grade, din material moale EVA, pe toată lungimea. Astfel vă oferă libertatea de a-l folosi oriunde - de la mușchii groși la nivelul picioarelor și până la zone mai delicate, mai subțiri, cum ar fi tibia și antebrațele.

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii
Webpushr