delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Rad Roller

Rad Roller

RAD ROLLER
DISPOZITIVUL FLEXIBIL DE MASAJ

RAD Roller se află în plin proces de brevetare și este, până acum, instrumentul nostru cel mai flexibil. Desigur,în primul rând ne referim la faptul că îl puteți folosi oriunde. E mic, precis, portabil. Nu mai aveți nevoie de altcineva când doriți un masaj bun.


135.00 RON

“Prietenii mei tot timpul se miră cât de repede mă recuperez după câte un semi-maraton.Secretul meu este numai un RAD Roller în rucsac, cu care îmi eliberez musculature după alergare.”

Denice Lovelace
Mamă și sportivă

  • ELIBERARE. UȘURARE. REPETARE.
    Întreaga mișcare corporal începe de la coloana vertebrală și apoi se continuă spre extremități. Deci, în esență, chiar dacă spatele nu vă doare, durerea din altă parte a corpului poate să provină de la coloana vertebrală. Asta înseamnă că, dacă vreți să vă mișcați cu ușurință, mai bine vă răsfățați gâtul și spatele. RAD Roller este conceput pentru eliberare punctuală, funcțională de-a lungul coloanei vertebrale fără a exercita o presiune dureroasă asupra vertebrelor. În plus, acest instrument inovator se poate rula longitudinal și aproape în jurul fiecărui grup muscular din corp, masând chiar și straturile cele mai adânci,în trei dimensiuni. Se poate folosi la nivelul gambei, în jurul articulației șoldului, tractul iliotibial, fese, brațe, picioare, subaxilar și pentru țesutul adânc în zona gâtului și spatelui.
  • ORICINE SE POATE RULA
    Sportivii, persoane care lucrează la birou sau stau acasă, șoferii de tir și oricine altcineva care folosește în fiecare zi această tehnologie,aflată în proces de brevetare,pentru a elibera mișcarea, țesuturile și articulațiile. RAD Roller este unul dintre instrumentele care se potrivesc confortabil între omoplați, pentru a ușura tensiunea la nivelul spatelui și a elibera mișcarea în zona cutiei toracice, ceea ce poate duce la îmbunătățirea respirației.
  • MEREU ÎN MIȘCARE
    Mărimile RAD Roller-ului sunt cu mult în spatele rolelor tradiționale de SMR, însă eficiența nu se compară. Le puteți lua cu dvs oriunde, la birou, pe terenul de golf sau la turneul următor. Atunci când este folosit în mod regulat, RAD Roller poate crea rezultate eficiente și de lungă durată, prin îmbunătățirea posturii și eliberarea musculaturii, ceea ce reprezintă două beneficii cu care suntem destul de siguri că toată lumea poate fi de acord.

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii
Webpushr