delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Rad Roller

Rad Roller

RAD ROLLER
DISPOZITIVUL FLEXIBIL DE MASAJ

RAD Roller se află în plin proces de brevetare și este, până acum, instrumentul nostru cel mai flexibil. Desigur,în primul rând ne referim la faptul că îl puteți folosi oriunde. E mic, precis, portabil. Nu mai aveți nevoie de altcineva când doriți un masaj bun.


135.00 RON

 • Normal (albastru)

  RAD ROLLER NORMAL

  RAD Roller este produsul de bază cu care totul a început. Textura lui este destul de moale ca să o puteți folosi în zone sensibile, cum ar fi gâtul, dar în același timp destul de tare ca să puteți elibera și grupuri musculare mai mari și voluminoase. Folosiți RAD Roller împreună cu RAD Block, pentru o stabilitate mai mare în timpul exercițiilor.

  Material: silicon, nu conține latex
  Mărimea: 13,3 x 6,3 cm
  Greutatea:0,45 kg

 • Moale (verde)

  RAD ROLLER MOALE

  Vă considerați un începător? Nici o problemă. Compoziția Roller-ului este mai moale, pentru ca să fie perfect pentru început. Datorită texturii lui puțin mai ”delicate” este ideal pentru gât, scalp sau alte zone sensibile ale corpului. Folosiți-l împreună cu RAD Block pentru o stabilitate mai mare în timpul exercițiilor.

  Material: silicon, nu conține latex
  Mărime: 13,3 x 6,3 cm
  Greutatea:0,45 kg

 • Tare (negru)

  RAD ROLLER TARE

  Este alegerea ideală pentru sportivi sau persoane care vor intensitate mai mare. Acest Roller are textura mai dură, se îndoaie mai puțin la mijloc, astfel se poate folosi la nivelul mușchilor pectorali sau în zona interioară a coapselor (adductori). Folosiți-l împreună cu RAD Block pentru o stabilitate mai mare în timpul exercițiilor.

  Material: silicon, nu conține latex
  Mărimea: 13,3 x 6,3 cm
  Greutatea:0,45 kg

 • XL (albastru)

  RAD ROLLER XL

  Doriți să vă lucrați coloana lombară? Sunteți o persoană mai mare de statură? Vă recomandăm această variantă. RAD Roller XL este cu aproximativ 30% mai mare ca să fie potrivit pentru sportivi cu masă musculară pronunțată și pentru a asigura o bază stabilă pentru coloana lombară. Este construit puternic, solid, din silicon pur. Folosiți-l împreună cu RAD Block pentru o stabilitate mai mare în timpul exercițiilor.

  Material: silicon, nu conține latex
  Mărimea: 14 x 7,1 cm
  Greutatea:0,49 kg

“Prietenii mei tot timpul se miră cât de repede mă recuperez după câte un semi-maraton.Secretul meu este numai un RAD Roller în rucsac, cu care îmi eliberez musculature după alergare.”

Denice Lovelace
Mamă și sportivă

Descarcă instrucțiunile de utilizare

 • ELIBERARE. UȘURARE. REPETARE.
  Întreaga mișcare corporal începe de la coloana vertebrală și apoi se continuă spre extremități. Deci, în esență, chiar dacă spatele nu vă doare, durerea din altă parte a corpului poate să provină de la coloana vertebrală. Asta înseamnă că, dacă vreți să vă mișcați cu ușurință, mai bine vă răsfățați gâtul și spatele. RAD Roller este conceput pentru eliberare punctuală, funcțională de-a lungul coloanei vertebrale fără a exercita o presiune dureroasă asupra vertebrelor. În plus, acest instrument inovator se poate rula longitudinal și aproape în jurul fiecărui grup muscular din corp, masând chiar și straturile cele mai adânci,în trei dimensiuni. Se poate folosi la nivelul gambei, în jurul articulației șoldului, tractul iliotibial, fese, brațe, picioare, subaxilar și pentru țesutul adânc în zona gâtului și spatelui.
 • ORICINE SE POATE RULA
  Sportivii, persoane care lucrează la birou sau stau acasă, șoferii de tir și oricine altcineva care folosește în fiecare zi această tehnologie,aflată în proces de brevetare,pentru a elibera mișcarea, țesuturile și articulațiile. RAD Roller este unul dintre instrumentele care se potrivesc confortabil între omoplați, pentru a ușura tensiunea la nivelul spatelui și a elibera mișcarea în zona cutiei toracice, ceea ce poate duce la îmbunătățirea respirației.
 • MEREU ÎN MIȘCARE
  Mărimile RAD Roller-ului sunt cu mult în spatele rolelor tradiționale de SMR, însă eficiența nu se compară. Le puteți lua cu dvs oriunde, la birou, pe terenul de golf sau la turneul următor. Atunci când este folosit în mod regulat, RAD Roller poate crea rezultate eficiente și de lungă durată, prin îmbunătățirea posturii și eliberarea musculaturii, ceea ce reprezintă două beneficii cu care suntem destul de siguri că toată lumea poate fi de acord.

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr