delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Rad Block

Rad Block

RAD BLOCK
ACCESORIUL ȘI DISPOZITIVUL DE DEPOZITARE INDISPENSABIL

RAD Block nu este un dispozitiv de masaj tipic. Nu este deloc! Acest instrument multifuncțional ridică lucrurile într-un defileu (face ca două) cu caracteristici care oferă o bază sigură în timpul folosirii și depozitare pentru RAD Roller și RAD Rounds. Trebuie doar să le puneți în gaură, pentru a lucra fără mâini, în locuri greu accesibile (presiuni izolate), cum ar fi umerii, pectoralii și adductorii. Apoi glisați-le în orificiile laterale de depozitare pentru a le deplasa simplu.


148.00 RON

Stoc epuizat

“Majoritatea clienților mei sunt sportivi. Le recomand de multe ori produsele RAD pentru recuperarea rapidă după antrenament, deoarece știu că nu pot obține masaj chiar zilnic.”


Suzie Collyer
Maseur (medical și sportiv)

  • RULARE FĂRĂ...A SE RULA?
  • Deja ne place să ne jucăm cu RAD Roller pe podea, însă există anumite locuri greu accesibile fără un pic de ajutor suplimentar. Blocul RAD are o gaură specială (sau "șanț") pentru a susține Roller-ul dvs. în poziție și a o ridica la o înălțime mai confortabilă, astfel încât să puteți ajunge în cele din urmă la locurile greu de atins. Împreună, aceste două dispozitive realizează o combinație ucigașă pentru a elibera zone precum adductorii sau inghinal, umerilor în partea internă și punctele dureroase la nivelul gambelor.
  • NU UITA DE RAD ROUNDS!
  • RAD Block are, de asemenea, sloturi pentru a susține RAD Rounds când aveți de-a face cu puncte de inserție pretențioase, care sunt prea mici pentru RAD Roller. Veți ajunge la nivele stelare de eliberare puternică, atunci când aveți pârghia de care aveți nevoie, pentru a vă elibera hamstringul, mușchii peroneali (alergători, atenție!) și gamba. Vorbim de o relaxare musculară serioasă, nu de un pic de mângâiat.
  • PENTRU CEI CU FLEXIBILITATE REDUSĂ
    Nu toată lumea are flexibilitatea unui sportiv de performanță. Este în regulă așa. Credem că toată lumea ar trebui să aibă instrumentele de care au nevoie pentru a avea grijă de corpul și mușchii lor. RAD Block este proiectat pentru a oferi o pârghie stabilă în timpul eliberărilor mai bine direcționate, în timp ce ridicarea instrumentelor RAD ușurează utilizarea acestora persoanelor cu mobilitate redusă. De la oamenii care se recuperează după leziuni, la cei cu o flexibilitate limitată și la începătorii în antrenament, RAD Block face accesibilă tuturor eliberarea musculară.

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii
Webpushr