delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Rad Helix

Rad Helix

RAD HELIX
ROLA INSPIRATĂ DE ADN

Forma lui specială a fost inspirată de elementul fundamental al corpului nostru. Pe lângă această perfecțiune cu formă anatomică, rolele tradiționale sunt mici copii. Designul arcuit asigură eliberarea musculară tridimensională. Se poate folosi foarte bine și pentru eliminarea toxinelor acumulate în corp.


270.00 RONGrăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.

“În timpul recuperării de după a patra intervenție chirurgicală la genunchi, utilizând RAD Helix și RAD Roller mi-am protejat coloana de apariția problemelor suplimentare provocate de folosirea cârjelor.”

Kelley Fitzpatrick
Concurentă schi cross

  • A LUA FORMĂ.
    RAD Helix este proiectat în formă specială pentru a se potrivi, bine, anatomiei umane. Cele două capete în formă conică asigură eliberarea în două planuri diferite – relaxarea musculaturii spatelui și creșterea razei de mișcare a coloanei vertebrale - în timp ce creasta oferă valuri de presiune pentru a elimina toxinele din mușchii dumneavoastră. Apoi, desigur, există o depresiune în mijloc, ceea ce vă permite să vă lucrați la greu extensorii spatelui fără să se exercite vreo presiune asupra proceselor spinoase.
  • CONSTRUIT PENTRU EFICIENȚĂ.
    Știați că atunci când aveți mușchii tensionați într-o zonă - să zicem, piept/cutia toracică – mușchii spatelui la nivel dorsal și lombar trebuie să preia volumul de muncă suplimentar? E adevărat, și se creează o reacție dureroasă în lanț. RAD Helix este fabricat dintr-un polimer special conceput, care este suficient de moale pentru rularea cu toată greutatea corporală, însă destul de puternic pentru utilizare intensă. Asta înseamnă că puteți elibera eficient tensiunea din spate, care va urmări apoi și restul corpului. Să nu mai vorbim de un material polimeric unic care este rezistent la apă, impermeabil și neporos, astfel încât să nu devină umed și murder, precum rolele de spumă obișnuite.
  • LA REVEDERE TOXINE!
    Antrenamentele zilnice, de fapt pur și simplu vechea viață de zi cu zi încarcă spatele și corpul. Ca rezultat, reziduurile și toxinele se acumulează și vă împiedică în mișcarea liberă. Helix RAD este construit pentru a exercita o influență puternică asaupra corpului, pompând afară toxinele și lăsând în urmă mușchiul eliberat și relaxat. Utilizați-l zilnic pentru a vă menține spatele și corpul la performanțe maxime.

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii
Webpushr