delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Rad Rounds

Rad Rounds

RAD ROUNDS
ELIBERARE VIZATĂ ÎN LOCURILE CELE MAI MICI

RAD Rounds cu trei variante de densitate servesc eliberarea țesuturilor în locuri sensibile greu accesibile, cum ar fi gâtul, picioarele și mâinile. Aceste mingiuțe sunt concepute special pentru corp, nu pentru sport, și nu se pot compara cu o minge de tenis sau cu "tot ce se găsește în jurul casei". Deci, atunci când doriți ceva care este construit exact pentru un punct dureros, alegeți una dintre cele trei mingiuțe cu diferite dimensiuni, care se potrivește perfect în locul unde alte instrumente nu. Cei care doresc mai mult control și eliberare țintită concentrată, pot folosi aceste mingiuțe împreună cu RAD Block.


90.00 RON

“Mingiuțele RAD Rounds sunt instrumentele mele preferate când vine vorba de eliberare musculară, ca să-mi ating performanța maximă.”

Ruth Nivon
triathlonist profesional

  • PRECIZIA PERFECTĂ
    Diferența dintre RAD Rounds și alte instrumente de automasaj este simplă. Este vorba de precizie. Adevărul este că: de multe ori puteți obține rezultate mult mai bune, concentrându-vă pe un singur punct de inserție (acolo unde țesutul moale se conectează la os sau la articulație), decât prin eliberarea unui mușchi întreg. RAD Rounds sunt mici și compacte, astfel încât să puteți lovi punctele mici, încăpățânați, locuri unde alte instrumente trec peste.
  • MATERIALE DE ÎNALTĂ CALITATE
  • Cele trei mingiuțe RAD sunt fabricate din silicon de calitate superioară și oferă eliberarea punctelor dureroase pentru care credeți că aveți nevoie de un maseur. Mingea mică are o construcție rigidă, în timp ce mingea mare este ușor mai moale pentru a se adapta la o varietate largă de utilizări. Dacă densitățile duale nu ar fi suficiente, e bine de știut că puteți să le încălziți sau să le răcoriți. Pentru o experiență caldă și relaxantă, pur și simplu le înmuiați în apă fierbinte timp de cinci până la zece minute. Sau pentru o senzație rece, răcoritoare, le înmuiați în apă cu gheață, le congelați sau le păstrați la frigider.
  • LOVEȘTE ȚINTA
    Corpul uman există în diferite forme și dimensiuni, iar cele trei mingiuțe RAD îl ajută pe oricine să găsească potrivirea de care are nevoie pentru eliberarea punctului dureros. Aceste instrumente pentru creșterea mobilității, vă ajută să vă stabiliți presiunea pentru un masaj precis, care vă ușurează cel mai bine. RAD Rounds deschide arsenalul eliberărilor, pentru a include mai multe opțiuni decât oricând înainte, mai ales ca o completare la celelalte instrumente RAD.ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr