delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Rad Centre

Rad Centre

RAD CENTRE
MOBILIZARE INTERNĂ

RAD Centre este singura minge care a fost proiectată pentru eliberarea viscerală. Acest instrument gonflabil mobilizează organele interne prin peretele abdominal, însă nu se oprește aici! Prin atingerea sa moale poate scana întregul corp fără durere detectând locurile sensibile (puncte trigger),și în același timp relaxează musculatura obosită.


135.00 RON

Colegii noștrii te vor contacta în cel mai scurt timp posibil!
Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
(Doar la comandă)
Image 1

RAD CENTRE

Cu ajutorul acestui instrument vă puteți masa peretele abdominal și organele interne, astfel se poate elibera partea centrală a corpului. Această minge moale, prin atingere sa confortabilă, poate scana foarte delicat corpul pentru identificarea punctelor sensibile, pe care le puteți eliberare mai târziu cu celelalte dispozitive.
Material: PVC.
Culoare: gri
Mărime: 15-18 cm umflată total
Greutate: 57 g
Pompa inclusă
Instrucțiunile de utilizare cu exerciții le găsiți în cutie.

“Dacă nu am posibilitatea să mă duc la masaj abdominal, folosesc RAD Centre zilnic, dimineața și seara."

Lola Freeman
Pasionat de yoga

Descarcă instrucțiunile de utilizare

  • VERIGA LIPSĂ
  • Nevoia de "minge pentru abdomen", cum ar fi RAD Centre, se duce înapoi în timpul troglodiților. În acel moment, oamenii probabil s-au ridicat și s-au așezat de mai mult de 100 de ori pe zi. Acțiune care a ajutat deplasarea fluidelor abdominale și deșeurilor acolo unde trebuiau să meargă. Astăzi, o persoană obișnuită stă așezată timp de 9 ore pe zi – acest lucru este departe de activitatea strămoșilor noștri și o realitate tristă pentru organele interne și procesele noastre digestive. Utilizarea acestei mingi RAD vă activează organele cu un masaj visceral și promovează circulația unde aveți nevoie.
  • ABDOMEN FRUMOS!
  • Nu vă putem promite că RAD Centre vă va oferi abdomen cu pătrățele. Adevărul este că nu va fi așa. Totuși, vă va ajuta la eliberarea tensiunilor și durerilor abdominale. Acest lucru nu este neglijabil luând în considerare că dacă acești mușchi mari și groși nu se mișcă echilibrat, pot provoca deformări ale coloanei vertebrale. RAD Centre lucrează delicat, oferind efecte tari.
  • SCANARE CORPORALĂ
    Câteodată punctele trigger se ascund excelent și uneori aveți nevoie de un mic ajutor pentru a le urmări. Luați în considerare RAD Centre ca detectorul personal de tensiune. Instrument de pregătire a tratamentului ideal - folosiți-l pentru a vă scana corpul și pentru identificarea punctelor sensibile, apoi încet lucrați-le înainte de a vă trece la un instrument mai rigid sau mai mic pentru a termina treaba.

ELIBEREAZĂ-ȚI MUSCULATURA

ELIBERARE MYOFASCIALĂ
RELAXAREA MUȘCHILOR
SMR
DETOXIFICARE

Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr