delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Recovery Rounds

Recovery Rounds

A YOGA MEDICINE ÉS A RAD TALÁLKOZÁSA

A Recovery Rounds a RAD és a Yoga Medicine szakembereinek közös fejlesztése. Egy puhább eszköz, ami gyengéd érintéssel képes revitalizálni a fasciát és rugalmasabbá tenni a szöveteket. A kutatási eredmények rávilágítottak szöveteink egészségének egy fontos elemére: a fascia hidratáltságára. Ezért szerettük volna termékpalettánkat kiegészíteni egy ezt elősegítő, kevésbé erőteljes masszázst nyújtó eszközzel, ami többcélúan használható, ideális rehabilitáló eszköz.


135.00 RON

“Ha hatékonyabb szövet gyógyulásra vágysz, növelni- vagy fenntartani szeretnéd a mobilitásodat, esetleg izomfájdalommal, izomlázzal állsz szemben, úgy vélem, az új Recovery Rounds-unk használatával érezni fogod a különbséget."

Tiffany Cruikshank
A Yoga Medicine alapítója

  • KELLEMES ÉS HASZNOS
    Ha a RAD Roller-el való izomlazítást a rolfing-hoz hasonlítjuk, akkor mondhatjuk, hogy a Recovery Rounds használata olyan, mint egy relaxáló svéd masszázs. Ezek a sokoldalúan használható labdák nem fejtenek ki akkora nyomást a célterületre, így igyekeznek nyugtatólag hatni a paraszimpatikus idegrendszerre (mely olyan tudatalatti feladatokért felelős, mint pl. az emésztés). Nagyon fogod szeretni őket a nyakadon, hátadon, csípődön és a vállaidon ... bárhol ahol jól esik egy kellemes masszázs.
  • HIDRATÁLÁS
    A fascia egy vékony, háló-szerű szövet, ami körbeveszi és összeköti az izmokat. Mint egész testünk jó része, így ez a szövet is nagyrészt vízből áll. Mikor a fascia feszes és mozgásában korlátozott, olyan, mint egy száraz szivacs: nem tud megfelelően mozogni - így mi sem tudunk megfelelően mozogni. A fasciának is szüksége van hidratálásra. A Recovery Rounds napi használatával elősegíthetjük a folyadékok könnyebb áramlását ebben a szövetben is!
  • HATÁS AZ IDEGRENDSZERRE
    Kutatási eredmények szerint a hengerezésnek nem csak fizikai hatása van, hanem neurológiai is. SMR közben az izmokban található idegvégződéseket, receptorokat is stimuláljuk. A Yoga Medicine szakemberei észrevették, hogy ugyanezeket a hatásokat puhább eszközökkel is el lehet érni. Ezért készül a Recovery Rounds puha szilikonból (keménysége körülbelül egy használt teniszlabdáénak felel meg). Így gyengéd érintéssel is képes kiváltani ezeket az idegrendszeri hatásokat.

SZABADÍTSD FEL AZ IZMAIDAT!

MYOFASCIÁLIS FELOLDÁS
IZOMLAZÍTÁS
SMR
SALAKANYAG ELTÁVOLÍTÁS

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek
Webpushr