delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Rad Rod

Rad Rod

AZ EGYENLETES, KONTROLLÁLT MASSZÁZS ESZKÖZE

A RAD Rod úgy képes precízen szabályozható nyomást kifejteni a célterületre, mint semmi más, köszönhetően az acél magra húzott speciális összetételű puha bevonatnak. A karcsú kialakítás lehetővé teszi az olyan különlegesen érzékeny területek hatékony masszírozását is, mint például a sípcsont vagy az alkar. Ez azt jelenti, hogy mostantól az itt előforduló kötött izmok, csomók is megszüntethetők. Ez a RAD Rod.


210.00 RON

“A legjobb, amit egy hosszú biciklizés vagy gyilkos futás után tehetek, hogy előveszem a RAD Rod-om.”­


Mafer Gonzalez
profi triatlonos

  • KARCSÚSÁG
    A más, bot formájú eszközöktől eltérően a RAD Rod próbál egyszerű maradni. A hatásvadász felszínkialakítások, furcsa formák nem a mi stílusunk. A minimalista, karcsú design mögött az a felismerés áll, hogy a kisebb átmérő = kisebb felszín = nagyobb kifejthető nyomás a célterületen. Nem beszélve arról, hogy olyan helyeken is hengerezhetsz, ahol a nagyobb eszközökkel esélyed sincs (például az adduktorokon egészen közel a medencédhez).
  • ACÉLSZÍV
    A RAD Rod acélmagja mindeddig elképzelhetetlenül pontosan adagolható nyomáskifejtést tesz lehetővé. Nap, mint nap bebizonyítja, jól döntöttél, hogy nem egy megbízhatatlan, hajlékony, törékeny terméket választottál. Ha te nem adod fel, céleszközeid sem tehetik. Soha!Használd a nagy izomcsoportokon, a térd körüli inakon, a négyfejű izmaidon és lazítsd fel magad. Vagy enyhíts a nyomáson és alkalmazd a szokásos helyeken: a vádlidon, a hátadon és a tibialis szalagjaidon. Próbáld ki és tapasztald meg, ahogy ez a merev "acélszív" mennyire hatékonyan szabadít meg a szövetek közötti salakanyagoktól.
  • FINOM ÉRINTÉS
    Attól még, hogy a RAD Rod strapabíró acélból készült, nem jelenti azt, hogy nem tud érzékeny lenni. Minden Rod teljes felszínét puha EVA hab borítja. Az EVA hab jól megtervezett sűrűsége teszi lehetővé, hogy az olyan csontos, érzékeny helyeken is Rod-ozhass, mint a sípcsont és az alkar. Kemény, de érzékeny. Nyerő kombináció.

SZABADÍTSD FEL AZ IZMAIDAT!

MYOFASCIÁLIS FELOLDÁS
IZOMLAZÍTÁS
SMR
SALAKANYAG ELTÁVOLÍTÁS

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek
Webpushr