delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Rad Centre

Rad Centre

BELSŐ MOBILIZÁCIÓ

A RAD Centre az egyetlen labda, amit direkt zsigeri lazításra terveztek. Ez a felfújható eszköz a hasfalon keresztül mobilizálja belső szerveidet, de nem éri be ennyivel! Puha érintésével fájdalommentesen át tudja vizsgálni testedet érzékeny csomók (trigger pontok) után kutatva, eközben pedig kellemesen fel is frissíti a fáradt izomzatot.


135.00 RONSiess! Már csak 1 termék van készleten.

“A Centre-t minden reggel és este használom, mikor nincs lehetőségem hasmasszázsra menni."

Lola Freeman
jóga rajongó

  • A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM
    Az igény egy "has labdára" az ősemberig nyúlik vissza. Akkoriban az emberek valószínűleg több, mint 100x ültek le és álltak fel minden nap. Így a hasüregi nedvek és salakanyagok eljutottak oda, ahova kellett. A mai átlagember több, mint napi 9 órát ül. Ez igen messze van őseink aktivitásától, ami igen rossz hír szerveinknek és emésztőrendszerünknek. A RAD Centre használata aktiválja ezeket a belső szerveket és elősegíti az érintett részek megfelelő keringését, anyagcseréjét.
  • SZÉP HAS!
    Azt nem ígérhetjük, hogy a RAD Centre használatától azonnal "reszelő" hasad lesz. Az igazság az, hogy nem lesz. A hasfali izombeszűkülések azonban drasztikusan csökkenni fognak. Ez sem elhanyagolható, hiszen ha ezek a nagy, vastag izmok nem mozognak megfelelőlen, egyensúlyuk felborul, az a gerincoszlopot is deformálja. A RAD Centre ebben tud segíteni. Puha érintéssel kőkemény eredmények.
  • TEST SZKENNER
    A trigger pontok néha nagyon ügyesen elbújnak és segítség kell, hogy megtaláld őket. Semmi gond. A RAD Centre-re a te személyes "csomó detektíved". Ideális kezelés előkészítő eszköz. Gurulj át rajta a teljes testeddel és időzz el egy kicsit az érzékeny pontokon. Jegyezd meg ezeket a helyeket és dolgozd meg őket valamely céleszközünkkel.

SZABADÍTSD FEL AZ IZMAIDAT!

MYOFASCIÁLIS FELOLDÁS
IZOMLAZÍTÁS
SMR
SALAKANYAG ELTÁVOLÍTÁS

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek
Webpushr