Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

Image 1

A RAD HATÁS

“OLYAN, MINT AZ EMBERI ÉRINTÉS.”


Mindenki tudja, hogy a masszázsterápia jótékony hatással van mind a testre, mind a lélekre.

A szabadalmaztatás alatt álló RAD Roller-től kezdve a teljes RAD mobilizáló termékcsalád úgy lett kialakítva, hogy minnél jobban utánozza egy gyakorlott masszázsterapeuta kezét.

Eszközeink nagy pontosságú massázst, izomlazítást tesznek lehetővé. Segítenek megszabadulni a lágyszövetekben felhalmozódott káros anyagoktól. Alkalmazásuk elősegíti a gerinc természetes alakjának és működésének kialakítását, fenntartását, egy jobb testtartás elérését. Rendszeres használatuk esetén visszaállíthatod tested teljes lehetséges mozgástartományát. Ez a rendszeres használat pedig könnyen kivitelezhető, hiszen a kompakt formáknak köszönhetően bárhol, bármikor használhatod őket.

RAD TÉNY

Az emberek kb. 85 %-a tapasztal élete során legalább egyszer komoly deréktáji fájdalmat

 • Image 19Megszünteti az izommerevséget.
 • Image 23Megszabadít a felgyülemlett salakanyagoktól.
 • Image 6Megszüntetheti az izomfájdalmat.
 • Image 24Segít a vér- és nyirokáramlásban.
 • Image 13Segíti a relaxációt.
 • Image 15Öngyógyító választ vált ki a testben.
 • Image 10Feloldja az izomcsomókat.
 • Image 3Mobilizálja az izületeket.


 • WHAT THE FASCIA? - MI AZ A FASCIA?
  Vicces név igaz? A fascia az egész testünket átjáró, hálószerű szövetréteg, ami formát ad az izmainknak (izompólya), körbeveszi és összekapcsolja azokat egymással és a csontjainkkal. Ha ez a szövet nem tud megfelelően mozogni, akkor bekeményedik, megfeszül, és fájdalmat okoz. Az igazság az, hogy amikor nyújtasz, erre a részre is hatással vagy, nem csak az izomra. Ha ebben, a teljes testet behálózó rendszerben funkcióromlás alakul ki, az az egész rendszer működésére hatással van. A RAD mobilizáló termékei a fasciális letapadást újra mozgásba hozzák. Termékeink úgy lettek kifejlesztve, hogy az izmot ne csak kizárólag egyenes vonalban tudják nyújtani (amint az a hagyományos nyújtásnál történik), hanem egyedülállót nyújtanak a precíziós lazítás terén: pontosan ott és olyan mélyen hatnak, ahol kell és rendkívül hatákonyan szabadítják fel, és hozzák újra mozgásba a fasciális réteget. Minden irányból! Ez a myofasciális masszázs csúcsa!
 • MOZOGJ SZABADON!
  Amikor a lágyszövetek letapadnak és az ízületek mozgása beszűkül, a nyirokfolyadék és a felgyülemlett salakanyagok csapdába esnek, ezzel egy olyan érzést okoznak, ami … hát … nem túl RAD. A RAD fejlett izomoldó, hengerező hatást kiváltó termékei, (a RAD Rod és a RAD Helix) segítenek feloldani ezeket a blokkokat, és megtartani a természetes mozgást. Rendszeres használat mellett a RAD eszközök segítenek csökkenteni az izmok kényelmetlenség érzését, felszabadítanak, hogy úgy mozoghass, ahogy szeretnél.
 • ELLENTÉTBEN MÁSOKKAL ...
  Forradalmi mobilizáló eszközeink elsők és utánozhatatlanok a maguk nemében. A fejlesztést vezető biomechanikai szakértő és profi sportolók összehangolt munkájának köszönhető a RAD termékcsalád. Míg a konkurrens eszközök hamar elhasználódhatnak, a RAD termékei változatlan minőségűek maradnak folyamatos használat mellett is. Bár több masszázseszköz is másolni próbálja a formánkat, senki sem tudja utánozni az anyagnak és a pontos arányoknak azt a tökéletes összhangját, ami a RAD-ot kiemelkedően hatékonnyá teszi. Míg néhányan olcsóbb összetevőkkel dolgoznak, addig a RAD termékek mindig biztonságos, magas minőségű anyagokból készülnek a lehető legnagyobb kényelemért és eredményért. Nincs ehhez fogható! Ne válaszd az utánzatokat!

SZABADÍTSD FEL AZ IZMAIDAT!

MYOFASCIÁLIS FELOLDÁS
IZOMLAZÍTÁS
SMR
SALAKANYAG ELTÁVOLÍTÁS

A RAD-OZÁS ELŐNYEI

 • Image 96
  NYÚJTSD MEG
  Stimuláld és szabadítsd fel az izmaidat, hogy a szokásos nyújtógyakorlataid még hatékonyabbak legyenek.
 • Image 118
  TARTS MINDENT A HELYÉN
  A gravitáció hatásainak legjobb ellenszere a helyes testtartás … és még jobban is érzed magad a bőrödben.
 • Image 102
  MÉREGTELENÍTSD A TESTED
  A testünk 2/3-a víz. Az izmok pumpaként működnek, melyek folyamatosan folyadékot áramoltatnak a testben. A kötött izmok nem hatékony pumpák. A fascia lazán tartásával közvetve elősegíted a keringést, így a felgyülemlett salakanyagok is könnyebben távoznak.
 • Image 119
  CSÖKKENTSD A KIMERÜLTSÉGET
  Termékeink használatával rövidítheted az edzés utáni regenerációs időt, mivel RAD-ozás közben tápanyagot pumpálsz az izmokhoz, a méreganyagok távozását pedig elősegíted.
 • Image 80
  CSÖKKENTSD A SÉRÜLÉSVESZÉLYT
  Az autó gumija sem egyenletesen kopik, ha a futómű nincs helyesen beállítva. Ugyanígy van ez a bokáddal, a térdeddel, a csípőddel, a hátaddal és a válladdal.
 • Image 36
  MARADJ LAZA
  Növeld tested adaptációs képességét, hogy jobban tudjon reagálni a bekövetkező változásokra, kihívásokra. A hajlékony fa csak meghajlik a szélben, míg a merev eltörik.

RAD VS. HAGYOMÁNYOS MASSZÁZS HENGEREK

Mi a különbség a hagyományos SMR hengerek és a RAD termékek között? A kifogástalan design. Eszközeink tervezése testünk vonalainak és anatómiájának maximális figyelembe vételével történt. Csak így lehetnek képesek a lehető legjobb SMR élményt nyújtani. A kiemelkedő eredményekhez professzionális eszközökre van szükséged. Jól döntesz, ha a RAD-ot választod!

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data