delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Rad Kit

Rad Kit

CSOMAGAJÁNLATOK KÜLÖNBÖZŐ CÉLOKRA

Csúcsminőségű mobilizáló eszközeinkből választhatsz akár egyenként is, de vannak olyan kombinációk, amik különösen hatékonyak együtt. Az alábbiakban bemutatjuk ajánlott csomagjainkat, melyekben termékeink jóval kedvezőbb áron érhetők el.


 • Rad Point Release Kit

  A preciziós izomlazító és myofasciális masszázs csomag. Tartalma egy RAD Roller, egy RAD Rounds és egy RAD Block, ami nem csak tárolóként funkcionál, hanem használhatod gyakorlatok megkönnyítésére, vagy nehezen elérhető helyekhez való hozzáférésre! Ha egy komplett csomag kell az izomcsomók elleni harchoz, válaszd ezt.

  344.00 RON

 • Rad Flushing Kit

  Szabadítsd meg izmaidat a felhalmozódott méreganyagoktól! Fokozd a szövetek vérkeringését, folyadékáramlását! Masszírozd magad az ezen célokra kifejlesztett legjobb eszközeinkkel: a RAD Helix-el és RAD Rod-al. A csomag tartalma a RAD Helix és RAD Rod.

  420.00 RON

 • Rad All-In Kit

  Egyetlen RAD termék is szuper. Ha kombinálod egy másikkal, az még szuperebb. Ha rendelkezésedre áll az egész termékcsalád, az pedig ... RAD! Egy ilyen készlettel elmondhatod, hogy felkészültél bármilyen csomóra, ízületi- vagy izom diszfunkcióra.

  748.00 RON


”­A helikopter vezetése miatt izomfeszülés alakult ki a nyakamban és a vállamban. A hosszútávfutás miatt pedig a csípőmozgásom szűkült be. A RAD eszközök megküzdöttek mindkét problémás területtel, így most még többet és még keményebben tudok edzeni."

CWO. Emily King
Chinook pilóta, Amerikai Hadsereg

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Általános szerződési feltételek
Webpushr