Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 200 RON
Rad Kit

Rad Kit

CSOMAGAJÁNLATOK KÜLÖNBÖZŐ CÉLOKRA

Csúcsminőségű mobilizáló eszközeinkből választhatsz akár egyenként is, de vannak olyan kombinációk, amik különösen hatékonyak együtt. Az alábbiakban bemutatjuk ajánlott csomagjainkat, melyekben termékeink jóval kedvezőbb áron érhetők el.


344.00 RON

 • Image 14

  RAD POINT RELEASE KIT

  A preciziós izomlazító és myofasciális masszázs csomag. Tartalma egy RAD Roller, egy RAD Rounds és egy RAD Block, ami nem csak tárolóként funkcionál, hanem használhatod gyakorlatok megkönnyítésére, vagy nehezen elérhető helyekhez való hozzáférésre! Ha egy komplett csomag kell az izomcsomók elleni harchoz, válaszd ezt.

 • Image 10

  RAD FLUSHING KIT

  Szabadítsd meg izmaidat a felhalmozódott méreganyagoktól! Fokozd a szövetek vérkeringését, folyadékáramlását! Masszírozd magad az ezen célokra kifejlesztett legjobb eszközeinkkel: a RAD Helix-el és RAD Rod-al. Külön is kíválóan működnek, de ha a Helix közepén futó alagúton átvezeted a Rod-ot, egy újabb fegyvert kapsz arzenálodba, amivel gyorsíthatod regenerációdat. A csomag tartalma a RAD Helix és RAD Rod.

 • Image 17


  RAD ALL-IN KIT

  Egyetlen RAD termék is szuper. Ha kombinálod egy másikkal, az még szuperebb. Ha rendelkezésedre áll az egész termékcsalád, az pedig ... RAD! Egy ilyen készlettel elmondhatod, hogy felkészültél bármilyen csomóra, ízületi- vagy izom diszfunkcióra. Felszabadíthatod teljes mozgástartományodat, majd megtarthatod azt. Javíthatsz a testtartásodon vagy csak kellemesen átmasszírozhatod magad egy felmelegített Rounds-al. Mindezt igazán kedvező áron. A csomag tartlama a RAD Helix, a RAD Rod, a RAD Roller, a RAD Rounds és a RAD Block.

”­A helikopter vezetése miatt izomfeszülés alakult ki a nyakamban és a vállamban. A hosszútávfutás miatt pedig a csípőmozgásom szűkült be. A RAD eszközök megküzdöttek mindkét problémás területtel, így most még többet és még keményebben tudok edzeni."

CWO. Emily King
Chinook pilóta, Amerikai Hadsereg

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 200 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data