delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Rad Helix

Rad Helix

A DNS ALAKÚ MASSZÁZS HENGER

A RAD Helix különleges alakját testünk alapvető alkotóeleme inspirálta. Anatómiailag tökéletes formája és összetétele mellett a hagyományos masszázs hengerek labdába se rúghatnak. Ívelt kialakítása a gerincoszlop teljes terjedelmében, illetve a nagyobb izomcsoportoknál biztosítja a három dimenziós izomlazítást. Emellett nagyszerűen alkalmazható az izmokban felhalmozódott salakanyagok eltávolítására is.


270.00 RONSiess! Már csak 3 termék van készleten.

“A negyedik térdműtétem utáni felépülési szakaszban a RAD Helix és a RAD Roller használata megóvta gerincemet a mankó által okozott további gondoktól.”­

Kelley Fitzpatrick
Síkrossz versenyző

  • FORMÁT ÖLTENI.
    A RAD HELIX-et az emberi anatómiához terveztük. Kúpos formája két célt szolgál: ellazítani a hátizmokat és megnövelni a gerinc mozgástartományát. A bemélyedések a szövetek közti salakanyag kimasszírozásában játszanak fontos szerepet. A kúpok közti rés pedig lehetővé teszi, hogy a csigolyák fájdalmas nyomása nélkül tudd hatásosan átmasszírozni a paravertebrális izomzatodat (a gerinc melletti izmokat).
  • HATÉKONYSÁGRA TERVEZVE.
    Tudtad, hogy ha valahol a testedben izomfeszülés alakul ki - mondjuk a bordaközti izmokban - az extra terhelést jelent a közép- és alsóháti izmaidra? Tehát gyakorlatilag egy fájdalmas láncreakció alakul ki. A Helix egy olyan speciális polymerből készült, ami elég puha az akár teljes testúllyal végzett gyakorlatokhoz, de elég kemény ahhoz, hogy tartós legyen. Tehát hatékonyan használhatod a hátizmaid lazítására, amit aztán követni fog a tested többi része is. Ez a polymer nem nedvesedik át, nem szívja be az izzadtságot, mint egy átlagos habhenger.
  • VISZLÁT SALAKANYAGOK!
    A napi testedzés - sőt már a sima létezés is - megterhelheti a hátad és a tested. Ennek hatására salakanyagok halmozódnak fel a szöveteid között, melyek akadályoznak a szabad mozgásban. A RAD HELIX - kialakításának köszönhetően - teljes felületén a testedhez simul és bordázottsága segítségével kiáramoltatja az izmok közül a méreganyagokat, laza, tiszta izmokat hagyva maga után. Használd naponta, hogy csúcsformában tartsd a hátad és egész tested.

SZABADÍTSD FEL AZ IZMAIDAT!

MYOFASCIÁLIS FELOLDÁS
IZOMLAZÍTÁS
SMR
SALAKANYAG ELTÁVOLÍTÁS

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek
Webpushr