Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A CSAPAT

B2PROFIZIO HEZ S.R.L.

A RAD termékek romániai importőre

Tapasztalatunk szerint a RAD termékek kitűnnek az SMR eszközök közül.

A B2PROFIZIO HEZ S.R.L. alapítói között van sportoló, gyógytornász és irodista, így sok szemszögből látjuk a RAD termékeket. Egy sportolónak például fontos, hogy akár a zsebében is elfér a RAD roller és a megdolgozott izmokat egyszerűbben, könnyedébben át tudja dolgozni. Az irodában dolgozóknak, akik rengeteget ülnek a gép előtt jól esik a nap végén a „megmerevedett” gerincet átmozgatni és a megterhelt izmokat lazítani. Nem utolsó sorban egy fizioterapeutának a RAD termékek fontos munkaeszközzé nőtték ki magukat, hisz nem csak a terapeutának, hanem a pácienseknek is nagyon hasznos.

A B2PROFIZIO HEZ S.R.L. jelenleg a RAD termékek egyedüli romániai forgalmazója. Meggyőződésünk, hogy a RAD termékek a legjobbak a maguk nemében, ami élettartam garanciával és profi, gyógytornász által támogatott ügyfélszolgálattal kiegészülve vonzó alternatívát kínál más hasonló termékekkel szemben. Ha osztod ezt a véleményünket és úgy gondolod, hogy szeretnél partnerünk lenni, keress minket telefonon, vagy e-mailben.

A jövőben újabb innovatív sporttal, fitnesszel és rehabilitációval kapcsolatos termékek bemutatását tervezzük.

Kérdéseiddel fordulj hozzánk bátran: profiziohez@gmail.com

A RAD ÉRTÉKREND

A RAD ROLLER LLC.

Amerikai partnerünk rövid története

Image 167A RAD Roller LLC. története egy Boulder nevű amerikai városban kezdődött, Colorado államban.

Az első terméket, a normál keménységű RAD Roller-t Mike Mallory biomechanikai mérnök, és Dan McIntosh profi triatlonista fejlesztette ki. E két feltaláló ezzel a termékkel hiánypótlót alkotott. A RAD Roller létrehozása előtt nem volt olyan masszázs eszköz a piacon, ami ilyen eredményes izommobilizációt tudott volna létrehozni anélkül, hogy fájdalmas nyomást vagy sérüléseket okozott volna a csontoknak, a nyaknak, vagy a hátnak. Ez a szabadalmaztatás alatt álló dizájn nem sokkal később már 3 különböző keménységben volt elérhető. Ezen termék sikerei ösztönözték, hogy egy egész RAD termékvonal jöjjön létre.

A RAD egy egészen egyedülálló, az emberi mozgás által inspirált, bárki számára elérhető termék, ami a test minden izmában megkönnyebbülést képes kiváltani.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data