delivery header Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Rad Block

Rad Block

NÉLKÜLÖZHETETLEN KIEGÉSZÍTŐ ÉS TÁROLÓ EGYBEN

A RAD Block nem egy tipikus masszázs eszköz. Messze nem az! Ez a többfeladatú kiegészítő rendkívül hasznos, ha olyan, nehezen elérhető helyeket szeretnél masszírozni, mint például a pectoralis- vagy adductor izmok. Mindeközben kezeid akár szabadok is maradhatnak. Csak pattintsd bele a Roller-ed vagy a Rounds-odat! Ha útra kelsz, praktikus tárolóként is funkcionál.


148.00 RON

Nincs készleten

Image 8

RAD BLOCK

Emeld a következő szintre az izomlazítást. Csak helyezd a Block-ba a Roller-ed vagy a Rounds-odat, így egy stabil alapot kapsz. Ennek köszönhetően guruló mozgás nélkül tudsz nyomást kifejteni az izom egy adott pontjára, akár az íróasztalnál ülve. Mivel direkt a Roller-hez és Rounds-hoz terveztük, akár tárolóként is használhatod! Ugye észre vetted azt is, hogy akár jóga téglaként is alkalmazható?!Anyaga: EVA hab.
Mérete: 22 x 16 x 10 cm
Színe: szürke
Súlya: 0,3 kg
Használati utasítás gyakorlatokkal a dobozban.A Block nem tartalmazza a képen látható Roller-t és Rounds-ot. Azok külön megvásárolhatók, illetve mindezek egyben, kedvezményes áron Point Release Kit néven.

“Klienseim legtöbbje sportoló. Nekik is a RAD termékeket ajánlom az edzés utáni gyorsabb regenerációhoz, mert tudom, hogy minden nap nem fordulhatnak szakemberhez.”­

Suzie Collyer
orvosi- és sport masszőr

Használati utasítás letöltése


  • GURULNI GURULÁS NÉLKÜL?
    Bár imádjuk a Roller-el végezhető talajgyakorlatokat, de néha szükség van egy kis extra segítségre. A Block-ban olyan mélyedések találhatók, melyekbe tökéletesen illeszkedik a Roller, amelyet mozdulatlanul tart, s közben meg is emel. Így elérheted azokat az izmokat is, amelyeket eddig nem tudtál. Együtt fantasztikus eszközt alkotnak az olyan helyek fellazítására is, mint az adductorok, az inguinalis régió, a váll belső része vagy a vádlin lévő trigger pontok.
  • NE FELEDD A ROUNDS-OT!
    A RAD Block helyet ad a Rounds-nak is. Így olyan rendkívül szűk helyeket is elérhetsz, ami Roller-el nem, vagy csak nehezen megközelíthető. Hihetetlen hatást érhetsz el a felső térdszalagjaidon, a peroneusokon (halljátok futók?!) és a vádlidon. És most nem csak egy kis simogató masszázsról beszélünk, hanem kőkemény izomlazításról.
  • HA EGY KICSIT KÖTÖTT VAGY
    Nem mindenki olyan rugalmas, mint egy profi sportoló. Ez rendben is van. Mi úgy gondoljuk azonban, hogy mindenkinek meg kell adni az eszközt ahhoz, hogy karban tudja tartani testét és izmait. A RAD Block természetesen egy stabil alap a precizíós izomlazításhoz, de tervezésekor azokra is gondoltunk, akiknek szükségük van egy kissé megemelt platformra. Használatával a kevésbé hajlékonyak is esélyt kapnak a hatékony izomfeloldásra, akár egy sérülésből eredően csökkent rugalmasságuk, akár csak most kezdték az edzéseket.

SZABADÍTSD FEL AZ IZMAIDAT!

MYOFASCIÁLIS FELOLDÁS
IZOMLAZÍTÁS
SMR
SALAKANYAG ELTÁVOLÍTÁS

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data
Webpushr