Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

LÉGY A PARTNERÜNK

Szeretnéd forgalmazni termékeinket? Tartanál néhányat készleten az edzőtermedben? Ki szeretnéd egészíteni a gyógytornász, masszőr, személyi edző tevékenységed egy új forrással? Vagy csak tetszenek a termékek és képviselnél minket rendezvényeken vagy a versenypályán?

A B2Profizio HEZ S.R.L. a RAD termékek romániai forgalmazója. Meggyőződésünk, hogy termékeink a legjobbak a maguk nemében, ami élettartam garanciával és profi, gyógytornász által támogatott ügyfélszolgálattal kiegészülve vonzó alternatívát kínál más hasonló termékekkel szemben. Ha osztod ezt a véleményünket és úgy gondolod, hogy szeretnél partnerünk lenni, keress minket telefonon, vagy e-mailben.

Különböző partneri programjaink úgy lettek kialakítva, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig tudjunk vonzó üzleti lehetőséget ajánlani. Legyél akár egy egyedül dolgozó gyógytornász, jóga edző, sportoló, vagy rendelkezz akár több fitness teremmel, webshoppal, biztosak vagyunk benne, hogy olyan ajánlatot tudunk tenni, amivel elégedett leszel. Keress minket telefonon vagy e-mailben.

A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data