delivery header Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON

Sistemul de valori RAD


 • Image 82
  Inovație
  Abilitatea de a inova reprezintă unul dintre ingredientele-cheie. Dorinţa de a obţine rezultate din ce în ce mai bune este ceea ce ne ţine în frunte şi este motivaţia pentru care RAD continuă să fabrice produse cu un design unic.
 • Image 92
  Știință
  Pentru mişcare avem nevoie de corp şi creier. RAD face legătura între cele două. Datorită cunoștințelor și experienței noastre profunde, oferim o știință orientată spre viitor, ușor de utilizat pentru profesioniștii din domeniul sănătății, sportivi și toți oamenii care respiră viu.
 • Image 101
  Stil de viață
  Dorința pentru un stil de viață sănătoasă este în sângele nostru. Ştim că oamenii activi trăiesc mai mult și că sunt de obicei mai fericiţi. Ştim, de asemenea, că RAD joacă un rol important pentru a rămâne în mişcare pentru o perioadă destul de lungă.
 • Image 53
  Integritate
  Mama avea dreptate: onestitatea este întotdeauna direcţia corectă. RAD gândește la fel și acesta este motivul pentru care producem o gamă de produse de înaltă calitate, oferim servicii de primă clasă şi niciodată nu promitem ceva ce nu poate fi realizat.
 • Image 112
  Atitudine
  Businessul e un lucru serios, dar viaţa nu trebuie să fie așa. Esenţa RAD este sensul cuvântului, adică este locul unde ideea devine faptă, pasiunea se întâlneşte cu profesionalism, în timp ce toată lumea se simte bine.
Coşul meu
Transport gratuit pentru comenzi de peste 300 RON
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Termeni şi condiţii
Webpushr