Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A RAD ÉRTÉKREND

 • Image 82
  INNOVÁCIÓ
  Innoválni. Újra-innoválni. Újra-újra-innoválni (ha erre van szükség). A szűntelen vágy a még jobb eredmények elérése az, ami az élen tart minket és ez az a belső motiváció, amiért a RAD továbbra is letisztult és utolérhetetlenül funkcionális termékeket tervez.
 • Image 92
  OKTATÁS
  A mozgáshoz kell a test és az agy. A RAD összeköti a kettőt. Mély tudásunknak, tapasztalatunknak köszönhetően jövőbe mutató, könnyen hasznosítható tudást adunk az egészségügyi szakemberek, sportolók és minden élő, lélegző ember kezébe.
 • Image 101
  ÉLETMÓD
  Az egészséges életmód iránti vágy a vérünkben van. Tudjuk, hogy az aktív emberek tovább élnek. Tudjuk, hogy általában boldogabbak is. Azt is tudjuk, hogy a RAD fontos szerepet játszik, hogy mozgásban is maradhassunk még jó hosszú ideig.
 • Image 53
  INTEGRITÁS
  Anyukánknak igaza volt. A becsületesség mindig a helyes irány. A RAD is így áll a vevőihez, partnereihez és saját magához. Ez az, amiért megbízhatóan magas minőségű termékeket gyárt első osztályú vevőszolgálattal megtámogatva és SOHA nem ígér olyat, amit nem tud betartani.
 • Image 112
  HOZZÁÁLLÁS
  Az üzlet komoly dolog, de az életnek nem muszáj annak lennie! A RAD lényege éppen a szó jelentése: teljesen, totálisan rad. Ez az a hely, ahol az ötletből tett lesz, a szenvedély találkozik a profizmussal, miközben mindenki jól érzi magát.
A kosár tartalma
Ingyenes szállítás, ha a rendelés több, mint 300 RON

A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Kosár mentése
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Általános szerződési feltételek Manage Personal Data